Nagy Gizella Ev
hirdetés
  Kapcsolat: info@expressztoner.hu Tel.: 0670-3160588
Kosár tartalma
 
Kosár részletes tartalma
Termék kereső
főoldal
cégünkről
vásárlási feltételek
kapcsolat
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Termékkategóriák
Írószerek
Iratrendezés
Papíráruk
Másolópapírok
Nyomtató kellékanyagok
Vegyes irodaszer
Lyukasztó, tűzőgépek, kellékek
Ragasztástechnika
Iskola, hobby, kreatív
Irodatechnika
Promóciós termékek
Számítástechnika
Vizuál és hangtechnika
Irodaberendezés
Élelmiszer, italáru
Tisztítószerek és háztartási eszközök
Vagyon, munkavédelem, csomagolástechnika
Naptárak
Információk
Vásárlási információk
Adatvédelmi nyilatkozat
Házhoz szállítás
Hogyan tudok rendelni?
Hogyan válasszunk nyomtatót?
Környezetbarát iroda
HP tonerkazetták telítettsége
Referenciák
Partnerek
Feltöltés alatt!
hirdetés
AkciókHírekTop termékekKedvencek
Adatvédelmi nyilatkozat

A személyes adatok védelme az interneten különösen fontos jelentőséggel bír a jövőbeni internetes szerződéskötések, egy valódi internet-gazdaság kialakítása szempontjából.

 

Az expressztoner.hu (Nagy Gizella Ev.) ezen adatvédelmi nyilatkozattal szeretné elkötelezni magát a biztonságos és megbízható internetes kereskedelem, a személyes adatok és személyiségi jogok védelme mellett.

 

Az Ön által megadott személyes adatokat (név, cím, telefonszám stb.) és a felhasználói adatait az Adatvédelmi Törvény értelmében kizárólag szerződéskötési, számlázási, tanácsadási célokra, valamint saját reklámcéljainkra használjuk fel. Az adatokat harmadik félnek nem továbbítjuk!

 

1. Milyen személyes adatokat kérünk, és ezeket hogyan dolgozzuk fel?

a. Név nélküli adatok Internetes oldalaink látogatása során általánosan hozzáférhető, oldalainkon szabadon és név nélkül kereshet. Név nélküli internetes látogatását kizárólag statisztikai célokra használjuk fel, internetes megjelenésünk optimalizálására, a rendszer biztonságának növelésére, ezen rögzített adatok nem tartalmaznak semminemű személyes adatot. Rögzítésre csak a domain név, az IP-cím, számítógép konfigurációja és böngésződnek típusa kerül. Szintén automatikusan rögzítjük azokat az internet-oldalakat, ahonnan eljutott hozzánk, és azokat is, amelyeket nálunk látogatott, valamint a látogatás idejét és időtartamát. Az ön személyére, felhasználói profiljára ezekből az adatokból nem lehet következtetni. Mint magánfelhasználó, teljesen névtelen marad. b. Feldolgozásra kerülő személyes adatok Megrendelésnél, hírlevél feliratkozásnál kérjük személyes adatait. Ezek az egyetlen olyan személyes adatok, amiket feldolgozunk.

 

2. Milyen célból kérjük személyes adatokat?

Személyes adatait az azonosítása érdekében kérjük, ill. a megrendelés lebonyolításához használjuk fel.


3. Mikor kérjük személyes adatait?

Személyes adatait a megrendelés, ill. a hírlevélre való feliratkozáskor rögzítjük. Mindaddig nem rögzítünk semmilyen adatot.

 

4. Ki férhet hozzá a személyes adatokhoz?

Adatait munkatársaink számára akkor válnak hozzáférhetővé, amikor az aktuális ügyeit dolgozzák fel és intézik. A személyes adatok harmadik félnek történő átadására csak törvényileg szigorúan szabályozott esetekben kerülhet sor, pl. a szállítónak, a megrendelt áru leszállítása céljából.

 

5. Milyen jogai vannak a felhasználónak személyes adatai tekintetében?

Felhívjuk a figyelmét az Adatvédelmi Törvényben lefektetett jogokra, különös tekintettel: a. Tájékozódási jog Az Adatvédelmi Törvény értelmében, jogában áll az általunk rögzített adatairól felvilágosítást kérni. b. Ellenvetési jog Az Adatvédelmi Törvény értelmében joga van a nem megengedett adatok törlésére/korlátozására, a helytelen adatok helyesbítésére. Ezen kérés azonban nem érinti a számlázási és a könyvelési adatokat. c. Helyesbítés, törlés, korlátozás Az Adatvédelmi Törvény értelmében, jogában áll adataidnak reklám, piac- vagy közvélemény kutatás céljából történő használatát korlátozni.

 

6. Hogyan biztosítjuk az Adatvédelmi Törvény és más idevonatkozó jogi szabályzók betartását?

Biztosítjuk, hogy az Adatvédelmi Törvény előírásai szerint megteszünk minden szükséges technikai és szervezeti lépést, hogy személyes adatait védjük.

 

7. Kapcsolat

 Amennyiben kérdése lenne cégünk adatvédelmével kapcsolatban, fordulj bizalommal hozzánk az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

www.expressztoner.hu

Kapcsolattartó: Nagy Gizella

1193, Budapest Táncsics Mihály 33.

0670-316-0588

info@expressztoner.hu

 

 

 

Vásárlási információk | Adatvédelmi nyilatkozat | Hogyan tudok rendelni? | kapcsolat | Hozzáadás a kedvencekhez
 
© 2008 Nagy Gizella Ev   Kapcsolat: info@expressztoner.hu Tel.: 0670-3160588 solution by NetGo.hu