Nagy Gizella Ev
hirdetés
  Kapcsolat: info@expressztoner.hu Tel.: 0670-3160588
Kosár tartalma
 
Kosár részletes tartalma
Termék kereső
főoldal
cégünkről
vásárlási feltételek
kapcsolat
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Termékkategóriák
Írószerek
Iratrendezés
Papíráruk
Másolópapírok
Nyomtató kellékanyagok
Vegyes irodaszer
Lyukasztó, tűzőgépek, kellékek
Ragasztástechnika
Iskola, hobby, kreatív
Irodatechnika
Promóciós termékek
Számítástechnika
Vizuál és hangtechnika
Irodaberendezés
Élelmiszer, italáru
Tisztítószerek és háztartási eszközök
Vagyon, munkavédelem, csomagolástechnika
Naptárak
Információk
Vásárlási információk
Adatvédelmi nyilatkozat
Házhoz szállítás
Hogyan tudok rendelni?
Hogyan válasszunk nyomtatót?
Környezetbarát iroda
HP tonerkazetták telítettsége
Referenciák
Partnerek
Feltöltés alatt!
hirdetés
AkciókHírekTop termékekKedvencek
Házhoz szállítás

A Honlapon vásárolt termékeket Budapest egész területére 24-72 órán belül kiszállítjuk. Termékét arra a címre szállítjuk ki, melyet rendeléskor megadott.  

Expressz házhozszállítás

Ezt a kiszállítási módot kizárólag a nyomtató kellékanyagokra alkalmazzuk. Vállaljuk, hogy Budapest egész területén a megrendeléstől számított 4 órán belül házhozszállítjuk a megrendelt tonereket. Erre vonatkozó megrendeléseket csak telefonon tudjuk fogadni hétköznapokon 8-16 óráig.

Expressz szállítási mód költsége: 1990.- +áfa 

5 napos házhozszállítás

Amennyiben Ön a szállítási időt 5 naposra vagy annál több napra jelöli meg, akkor a szállítás Budapest területén minden esetben ingyenesAmennyiben ezt a módot választja kérjük a fizetési mód megválasztásánál az 5 napos készpénzes módot jelölje meg

Házhozszállítás Budapest területén:

Standard házhozszállítás nettó 10.000.- forint rendelési érték felett ingyenes, az alatt nettó 800.-

Ennek a szállítási módnak a kiválasztásával érvényesített rendelése 24-72 órán belül érkezik. A szállításokat kizárólag munkanapokon tudjuk teljesíteni. A 10 óra előtt beérkezett, kifizetett* és érvényesített rendeléseket még aznap elindítjuk, amennyiben a termék rendelkezésre áll a honlapunkon. Figyelem, egy rendelés akkor számít kifizetettnek, amikor a rendelés ellenértéke beérkezett számlánkra. Banki és postai utalásnál a két bank közötti transzfer 1-2 munkanap is lehet. A cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy a honlapon feltüntetett házhoz szállítási határidőket betartsa. Mindazonáltal nem tudjuk a felelősséget vállalni a szállítás során történõ, vagy az Ön által vagy egy előre nem látható és kivédhetetlen ok által okozott késedelemnek, illetve a csomag elvesztésének következményeiért. A csomag kézhezvételekor ajánlatos leellenőrizni, hogy a kiszállított áru pontosan megegyezik-e a megrendelt áruval, ellenkező esetben az átvételi szelvényen kézírásával és aláírása kíséretében pontosan fel kell tüntetnie az eltéréseket. Ha a kézhez vett áru nem egyezne meg a megrendelt termékkel, akkor - az alkalmazott, érvényben lévő garanciákra vonatkozó bárminemű következmény nélkül - azt tanácsoljuk, hogy a lehető leghamarabb jelezze elérhetőségeinken


Vidéki szállítás:

Bruttó 50000.- forint feletti rendelés esetén a szállítás
ingyenes futárszolgálattal, ez összeg alatt utánvéttel adjuk fel a megrendelt árut, melynek költsége a mindenkori postai költség, az áru súlyától és csomagolási módjától függően.

A termék visszaküldését csak akkor fogadjuk el, ha eredeti állapotban, megfelelõ csomagolásban és a kiegészítõkkel együtt, valamint a használati kézikönyv kíséretében küldi vissza. Jogos visszaküldés esetében a Vevő választhat a termék megjavítása vagy kicserélése között, kivéve ha a választott opció jelentős többletköltséget vonna maga után egy másik lehetséges opcióhoz képest. A megrendelt áru kiszállítása során 24 órás késés lehetséges.

Vásárlási információk | Adatvédelmi nyilatkozat | Hogyan tudok rendelni? | kapcsolat | Hozzáadás a kedvencekhez
 
© 2008 Nagy Gizella Ev   Kapcsolat: info@expressztoner.hu Tel.: 0670-3160588 solution by NetGo.hu