Nagy Gizella Ev
hirdetés
  Kapcsolat: info@expressztoner.hu Tel.: 0670-3160588
Kosár tartalma
 
Kosár részletes tartalma
Termék kereső
főoldal
cégünkről
vásárlási feltételek
kapcsolat
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Termékkategóriák
Írószerek
Iratrendezés
Papíráruk
Másolópapírok
Nyomtató kellékanyagok
Vegyes irodaszer
Lyukasztó, tűzőgépek, kellékek
Ragasztástechnika
Iskola, hobby, kreatív
Irodatechnika
Promóciós termékek
Számítástechnika
Vizuál és hangtechnika
Irodaberendezés
Élelmiszer, italáru
Tisztítószerek és háztartási eszközök
Vagyon, munkavédelem, csomagolástechnika
Naptárak
Információk
Vásárlási információk
Adatvédelmi nyilatkozat
Házhoz szállítás
Hogyan tudok rendelni?
Hogyan válasszunk nyomtatót?
Környezetbarát iroda
HP tonerkazetták telítettsége
Referenciák
Partnerek
Feltöltés alatt!
hirdetés
AkciókHírekTop termékekKedvencek
Vásárlási információk
1.  Rendelés

3 rendelési forma áll az Ön rendelkezésére:
- interneten keresztül a www.expressztoner.hu honlapon, éjjel-nappal a hét minden napján.
- e-mailen keresztül: info@expressztoner.hu
- telefonon keresztül a 0670-316-0588 telefonszámon
Beérkezett megrendelését e-mailben, vagy telefonon visszaigazoljuk.

2. Termékinformáció

Mindent megteszünk a termékek alapvető tulajdonságainak minél hitelesebb feltüntetése érdekében. Ennek módja a partnerek, illetve a beszállítók által adott technikai fájlok és termékleírások illetve a termékről készült fényképek, melyek publikálása a technikai korlátoknak megfelelően és a legmegfelelőbb piaci standardok tiszteletben tartásával történik.

3. Árak

A honlapon megadott eladási árak Forintban vannak megadva. Jogunkban áll bármelyik pillanatban módosítani az árakat, rendeléskor azt az árat vesszük figyelembe, amely a rendelés pillanatában a Honlapon szerepel.

4. Kedvezmények

Áruházunkban ársávos kedvezményrendszer működik, nettó összeg után:

50.000-100.000.- között: 3%

100.000.-  felett:     5%


5. Rendelkezésre állás

Ha több árut rendel, és közülük vannak olyan termékek, melyek ideglegesen nem állnak rendelkezésre raktárkészletünkön, akkor kiszállítjuk a rendelkezésre álló árukat és a fennmaradó áruk kiszállításánál a szállítási árat nem számoljuk fel.

6. Szállítás

A Honlapon vásárolt termékeket Budapest egész területére 24-72 órán belül kiszállítjuk. Termékét arra a címre szállítjuk ki, melyet rendeléskor megadott.  

3 kiszállítási módot kínálunk:

Expressz házhozszállítás

Ezt a kiszállítási módot kizárólag a nyomtató kellékanyagokra alkalmazzuk. Vállaljuk, hogy Budapest egész területén a megrendeléstől számított 4 órán belül házhozszállítjuk a megrendelt tonereket. Erre vonatkozó megrendeléseket csak telefonon tudjuk fogadni hétköznapokon 8-16 óráig.

Expressz szállítási mód költsége: 1200.- +áfa 

5 napos házhozszállítás

Amennyiben Ön a szállítási időt 5 naposra vagy annál több napra jelöli meg, akkor a szállítás minden esetben ingyenes. Ilyen esetben a fizetési mód kiválasztásánál az 5 napos készpénzes módot jelölje meg.

Standard házhozszállítás

Budapest területén:

Ennek a szállítási módnak a kiválasztásával érvényesített rendelése 24-72 órán belül érkezik. A szállításokat kizárólag munkanapokon tudjuk teljesíteni. A 10 óra előtt beérkezett, kifizetett* és érvényesített rendeléseket még aznap elindítjuk, amennyiben a termék rendelkezésre áll a honlapunkon. Figyelem, egy rendelés akkor számít kifizetettnek, amikor a rendelés ellenértéke beérkezett számlánkra. Banki és postai utalásnál a két bank közötti transzfer 1-2 munkanap is lehet. A cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy a honlapon feltüntetett házhoz szállítási határidőket betartsa. Mindazonáltal nem tudjuk a felelősséget vállalni a szállítás során történő, vagy az Ön által vagy egy előre nem látható és kivédhetetlen ok által okozott késedelemnek, illetve a csomag elvesztésének következményeiért. A csomag kézhezvételekor ajánlatos leellenőrizni, hogy a kiszállított áru pontosan megegyezik-e a megrendelt áruval, ellenkező esetben az átvételi szelvényen kézírásával és aláírása kíséretében pontosan fel kell tüntetnie az eltéréseket. Ha a kézhez vett áru nem egyezne meg a megrendelt termékkel, akkor - az alkalmazott, érvényben lévő garanciákra vonatkozó bárminemű következmény nélkül - azt tanácsoljuk, hogy a lehető leghamarabb jelezze elérhetőségeinken

Standard házhozszállítás nettó 10.000.- forint rendelési érték felett ingyenes, az alatt nettó 800.-

Vidéki szállítás:

Bruttó 50000.- forint feletti rendelés esetén a szállítás
ingyenes futárszolgálattal, ez összeg alatt utánvéttel adjuk fel a megrendelt árut, melynek költsége a mindenkori postai költség, az áru súlyától és csomagolási módjától függően.

A termék visszaküldését csak akkor fogadjuk el, ha eredeti állapotban, megfelelő csomagolásban és a kiegészítőkkel együtt, valamint a használati kézikönyv kíséretében küldi vissza. Jogos visszaküldés esetében a Vevő választhat a termék megjavítása vagy kicserélése között, kivéve ha a választott opció jelentős többletköltséget vonna maga után egy másik lehetséges opcióhoz képest. A megrendelt áru kiszállítása során 24 órás késés lehetséges.

 7. Fizetés

Oldalunkon három fajta fizetési mód közül választhat: készpénzes vagy postai/banki átutalásos, utánvételes fizetés.

Készpénzes fizetés esetén a szállítás időpontjában, számla ellenében kell rendezni a rendelést.

Átutalás esetén, amennyiben szerződött partnerünk élhet az utólagos utalás lehetőségével. Ha nem szerződött partnerünk kizárólag előreutalással rendezheti a rendelés összegét.

Utánvétel a mindenkori aktuális postai díjszabás szerint.

 

8. Visszavonási jog elégedetlenség esetén

A 2002. évi XXXVI Törvény értelmében 8 munkanap áll az Ön rendelkezésére, hogy visszaküldje azt a terméket, amely nem felelt meg elvárásainak. A csomagot a saját költségére küldheti vissza a számla kíséretében.

Csak az új, hiánytalan termékeket fogadjuk el (kiegészítők, használati utasítás), az eredeti csomagolásban visszaküldve. A hiányos, megrongált, károsodott vagy összepiszkolt termékeket nem vesszük vissza.

Ehhez a visszavonási joghoz Önnek feltétel nélküli joga van, kivéve a szállítási költséget, mely Önt terheli.

Amennyiben a rendeléstől való elállás esetén a termék technikai vizsgálatára kerülne sor, cégünk  megtesz mindent, hogy a lehető leggyorsabban megtörténjen a visszatérítés. Az erre vonatkozó határidő a terméken végzett technikai diagnózis gyorsaságától függ, maximum 3 hét.

 9. Garancia és Vásárlás Utáni Szerviz

Minden általunk forgalmazott termékre érvényes : - szavatosság - jótállás - gyártótól függő termék garancia A termék(ek) szállítási költsége a vevõt terheli. Mindazonáltal, amennyiben a kézhez vett termék nem egyezik meg a megrendelt, illetve a honlapon feltüntetett termékkel, a visszaküldés költsége vissza lesz térítve a vevőnek.

A visszaküldött termékek szervizelését cégünk a gyártón keresztül vállalja. Bármilyen jellegű legyen a probléma, a visszaküldésnél csatolnia kell a számla másolatát, és ha rendelkezik (a dobozban mellékelt) garancialevéllel, akkor azt is. Figyelem, a szavatosság és jótállás nem vonatkozik, vagy csak részben vonatkozik a terméken külső károkozásból bekövetkezett kár (például baleset, nyomódás, égés, áramingadozás), továbbá a gyártói speciális előírásoknak nem megfelelő használat vagy üzembe helyezés vagy a készülék helytelen, káros körülmények közötti tárolása esetén, kereskedelmi célra való felhasználás esetén, illetve a termékkel nem kompatibilis perifériák, kiegészítő tartozékok illetve fogyasztási cikkek használatából eredendő károk esetén. A cégünk által forgalmazott termékekre szóló gyártói garancia nem vonatkozik:

- a fogyasztási cikkek cseréjére (akkumulátor, égő, lámpa, biztosíték, antenna, walkman fejhallgató, mikrofon, lejátszó- vagy felvevőfej kopása...),

- a termékek nem megfelelő vagy nem rendeltetésszerű használatára. Kérjük, figyelmesen olvassa el a termékhez csatolt használati tájékoztató utasításait,

- a kiegészítőkre vonatkozó károkra (tápellátó kábel...),

- a külső okok (például baleset, ütődés, villámcsapás, áramingadozás) következtében bekövetkezett károkra.

Mindezen esetekben, cégünk nem vállalja a felelősséget amennyiben a gyártó elutasítja a garanciális szervizelést. Amennyiben a szervizelés elutasításra kerül, a gyártó egy javítási árajánlatot állít ki.

Amennyiben nem fogadja el ezt az árajánlatot, az erre vonatkozó adminisztrációs költségeket a gyártó felé meg kell térítenie.

10. Személyes adatok védelme

Bizonyos információk, adatok elengedhetetlenek a rendelés felvételéhez, a vásárlás teljesítéséhez, a számlakiállításhoz, a garanciához, jótállási szerződéshez. Nélkülük a rendelés visszavonható és érvénytelennek minősül. A honlap használatával Ön teljes körű felelősséget vállal azért, hogy a megadott adatok hitelesek és a valóságnak megfelelnek. Hamis, a valóságnak nem megfelelő adatok megadásával Ön a vásárlási feltételeknek és szabályzatnak ellentmond, ezért ez a szabályzat megszegésének minősül. Az " Informatika és Szabadság " törvény értelmében az Ön által megadott adatok az Informatika és Szabadság Nemzeti Tanács (CNIL) vizsgálati anyagát képezik. Az Ön által megadott adatokat és információkat a cégünknek jogában áll felhasználni. Továbbá ezek az adatok informatikai feldolgozás alá kerülnek. Ez a feldolgozás szigorú szabályoknak megfelelően végzett, az erre vonatkozó az Informatika és Szabadság Nemzeti Tanács 1230294 számú rendeletnek alapján.Az Ön által megadott adatokhoz állandó hozzáférhetőségi és helyreigazítási joga van, az aktuális európai és nemzeti törvénynek megfelelően (az 1978 január 6-i a törvény 34 cikke alapján). A cégünktől bármikor kérhet információt az Ön által megadott adatok bármelyikéről és kérheti az adatok megváltoztatását is.

Vásárlási információk | Adatvédelmi nyilatkozat | Hogyan tudok rendelni? | kapcsolat | Hozzáadás a kedvencekhez
 
© 2008 Nagy Gizella Ev   Kapcsolat: info@expressztoner.hu Tel.: 0670-3160588 solution by NetGo.hu